onsdag, januari 24, 2018

Och regnet det bara öser ned .....

Så var det slut på den vinterkänningen! Idag slask och regn. Inte så särskilt humörhöjande men skönt att kura i soffan med tända ljus och lite te så här på kvällskvisten. Lilla Systern är på väg till Sälen, lite skidsemester, avkoppling och så där. Hon laddar för gesällprov alldeles snart. Hoppas det blir bra uppladdning, inga brutna ben eller armar.
Dagens ”vad-i-allsin-dar” står jag för alldeles själv och börjar ju fundera på hur jag har det i skallen. Eller inte har.
For in på Ica på hemvägen från jobbet. Handlar. Stor kasse. Betalar och kommer på att jag glömt köpa kaffe.  Se där, något jag minns! Ställer kassen med varor hos kassörskan, går in och köper kaffe, betalar i samma kassa, tar kaffet och åker hem. Utan varorna jag ställde. Kommer på det på parkeringen hemma, åker tillbaka och hämtar varor. Åker hem. Går in, packar upp och ska brygga ..... kaffe??? Som ligger kvar i bilen som jag lånat ut i samma stund jag kom hem. Det är väl ändå inte så bra att dricka kaffe så här dags? Jag slipper det nu men hoppas bilen kommer hem tills i morgon bitti. Morgonkaffet. Det bästa!

6 kommentarer: