tisdag, juli 30, 2019

Äntligen kom regnet!

Kan tänkas att inte alla semesterfirare tycker att det är skönt med svalare väder och regn, men jag tycker det är väldigt skönt. Har sovit bra inatt, i och för sig helt däckad men till ljudet av regn. Lovely!
Dagens mission, förutom att fortsätta i radhuset, är att äta lunch med Bästa Väninnan. Hon gör ett snabbt stopp på väg till Västkusten så vi hinner prata av oss lite. 
För övrigt tränar jag på att inte vara så orolig inför flytten på lördag. Hur flyttkillarna ska komma in med lastbilen, hur mycket de ska bära, hur jag packat, att en del ska till uthuset och resten in i huset, att de får dra sina kärror på grus m m. SOM jag längtar efter en avstängningsknapp för de här virrvarr-tankarna.
Och om jag nu inte stirrar runt för detta kan jag ju alltid oroa mig för Store Broren som dragit till USA med flickvän och kompisar på en treveckors tripp. Hyra bil och fara runt. (Så vansinnigt roligt och de ser ut att ha det bra). 
Eller så låter jag bli det och har en bra dag idag. Jag jobbar på det. 


1 kommentar:

  1. Mycket i skallen just nu...tänk du, nu är det nära! Så spännande! Flyttfirman löser det, oroa dig inte. USA ja, det är säkert kul, men jag förstår din tankegång!
    Sista semesterveckan är mer än halvvägs förbi😞

    SvaraRadera