lördag, juli 20, 2019

Lördagshäng

Idag vaknade vi till strålande sol. Största Systern och jag åt frukost på altanen, lyssnade på humlesurr från stora Lindén och njöt av sommar’n.
Sen packade jag böcker och staplade fyllda kartonger längs med ena väggen i vardagsrummet. Lyssnade på Queen och var väldigt effektiv ett par timmar. Älskar Queen!
Bästa väninnan kom förbi på kaffe, vi konstaterade att det nog var sista besöket i radhuset för hennes del och när hon gick ropade hon:
”Hejdå radhuset”! 
Sånt gillar jag.
Säljarna till vårt hus hörde av sig och vi ska träffas i huset i morgon för att gå igenom lite hur man sköter värme, dammen och lite annat smått och gott. De får gärna visa hur man hissar en flagga, har aldrig tidigare ägt en flaggstång så .... jag ser fram emot det besöket! Tumstock ska med!

2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt att påbörja flytten även om det är jobbigt innan det är färdigflyttat.

    Markattan

    SvaraRadera
  2. Åh, vad mycket roligt ni har framför er!!! Jobb också, men det går ju över. Sjyssta säljare som vill gå igenom med er🤗hoppas det känns rätt när ni kommer dit.
    ( när vi kom till vårt hus sista gången innan överlåtandet. De höll på att röja och det såg för j-ligt ut. När vi åkte därifrån tittade vi på varandra och undrade vad vi gett oss in på...)

    SvaraRadera