söndag, juli 28, 2019

Badtider

Igår hade jag paus i flyttfabriken och hängde på en strand med Största och Lilla Systern. Vi badade, fikade, pratade. Väldigt mysigt och trevligt. På kvällen åkte jag och Hjärtat till mamma för att säga hejdå till moster som idag lämna E-Tuna för vidare mot Stockholm för att sen åka hem på onsdag. Tillbaka till USA. En månad har hon varit här och det har minsann gått fort.
Vi satt i trädgården, fikade på hemgjord rabarberpaj, pratade och pratade. Det gäller att prata på så länge hon är kvar. Igår var det dessutom 51 år sedan hon gifte sig och jag och mun kusin var brudnäbbar. Alltså bröllopsdag. Morbror är dock borta sedan några år men vi firade ändå. 
Moster är yngst i den syskonskaran, nyss fyllda 73, och jag har alltid sett upp till henne. Hon har gått sin egen väg, utbildade sig till ingenjör, flyttade utomlands för 45 år sen men kommit hem då och då. Först till Brasilien och sedan till USA. Vi har varit och hälsat på henne och jag älskar att sitta och prata, fnissa och skratta med henne. Hon känns mer som en storasyster.
Nåväl. Fina dagar har vi haft och hon har sett det nya huset från gatan. Vi fick godkänt. Vilken tur!

Idag har jag rensat mina kläder, täcken och kuddar. Har gjort mig förtjänt av ett dopp. Det gäller att passa på!


1 kommentar:

  1. Vad mysigt det låter😍du behöver pausa ibland! Vi är tillbaka😎

    SvaraRadera