torsdag, april 05, 2018

Mormorsmys

En något lugnare morgon idag. Vaknade inatt av att mobilen plingade och blev svettig innan jag såg att det var Stora Systern som skickade bilder från Kuba i vår chattgrupp. De är sex timmar efter oss så de var ju vakna när vi sov sött. 
Jag vågar heller inte stänga av ljudet OM det skulle vara något akut. Denna oro. Sonen svarade inte på sms i morse så jag visste inte om han kommit iväg till jobbet. Jag intalade mig att han verkligen behöver och kan ta eget ansvar och ingen chef ringde och efterlyste honom. Till slut hörde han av sig: ”Jag jobbar ju, hinner inte messa”. Nä. Så klart. Men hispiga mamman oroar sig. Tränar på att inte göra det. Går bra ibland.
Av detta förstår ni ju att jag kom ut med bilen från parkeringen igår. En av bilägarna kom inom en kvart och bad om ursäkt. 
Idag skulle jag tränat styrketräning men jag åkte hem till Lilla N istället. Vi byggde tågbana och körde sen tåg en stund innan jag pussade på det lilla livet, gick hem och stekte tonfisk med grönsaker. Har packat badväskan inför fredagssimmet och ser fram emot helgen. Ledig. Gillar’t!

4 kommentarer:

  1. Grr... nu är det tredje försöket. Från bligger denna gången. Varför funkar det inte här?
    Bra han inte hade tid att smsa☺️
    Jag stänger inte heller av ljudet, det kan ju hända saker!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trägen vinner! 😉 Eller hur. O ni som är i väntans tider!

      Radera
  2. Jag är imponerad över hur du hanterar livet just nu. Bra att du har lillkillen att ägna dig åt, då är man "bara" i nuet.


    Markattan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! ❤️ Ja, att vara här o nu är fantastiskt skönt emellan varven!

      Radera