måndag, juni 25, 2018

Tvätta och dricka kaffe

Vaknade tidigt även i morse och passade på att tvätta. Det finns en tvättstuga i markplan som sitter ihop ned ett jättefint utekök så det blev en kopp kaffe till tvätteriet. När jag väl hade listat ut hur kaffemaskinen fungerade och när bönorna maldes kändes det som jag väckte hela huset men det var turligt nog bara en känsla. Tog min kopp kaffe och satt under ett parasoll på stranden innan jag gick tillbaka till huset och gjorde frukost. Hjärtat lider av restless legs, myrkryp i benen, det slår till vid läggdags så han sover inte så bra på nätterna. Känns som vi skiftar, han sover finemang framåt morgontimmarna när jag vaknar. Å andra sidan stör det mig inte det minsta med egentid. Vi matchar ihop oss ändå och vem säger nej till färdig frulle på fina balkongen?? Inte Hjärtat i alla fall.
Idag har vi även listat ut att vi blev ”lurade” vid gårdagens restaurangbesök. En saltad nota med en kypare som snackade hål i huvudet på oss när vi skulle betala gjorde att jag kom av mig alldeles. Inte likt mig. Bestämde mig även för att inte gå tillbaka och klaga idag utan se det som lärpengar vad man ska vara observant på. Puh! Fatta hur svårt det var att ta det beslutet. Jag som alltid säger till, ordning och reda på finanserna. De småländska generna (som säger att smålänningar är snåla) gör sig väl påminda. Tänker att jag får välja mina krig. Så. Move on!
Har badat i havet, simmat i en halvtimme och lyssnat på ljudbok uthälld i en solstol vid poolen. Börjar verkligen kännas som semester i kroppen nu och det är skönt!

2 kommentarer:

  1. Har Hjärtat provat magnesium? Hjälper en del för mina rastlösa ben...
    Det hörs som om ni har det bra, fast ni blev lurade😒
    Njut på!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Magnesium har han testat, hjälper inte längre tyvärr. Ja, annars har vi det bra! :)

      Radera