lördag, juni 30, 2018

Humor och humör - en kombo som håller

Att bli stillastående med mc i 35 graders värme är ju inget man direkt strävar efter att uppleva. När vi styrde från Trogir idag var det ändå det som hände. Vi har bott på en ö sammanfogad med Trogir genom en bro. En.liten.bro. Ön vi bott på är ganska stor och tja, det är husbyte på lördagar upptäckte vi när vi redan var på väg. Ehum. Kunde vi väl räknat ut??? Eftersom vi hyrt själva??? Jamen det visade sig vara väntat av Herr av ordning medan jag, fröken Hip som happ tyckte att man väl kunde äta frukost på fina balkongen?? och lägenheten skulle städas. Nu stod ena halvan inte på sig nämnvärt utan det uppdagades sen. När vi redan stod i kön. 
Då är det ju så dags och tant lider ju som bekant av humörsvängningar de luxe så tja, kan hända att det brann i peruken ett kort slag.
Sen blev allt frid och fröjd när rätta vägen nåddes och vi vindlade längs kustvägen mellan byar och stundtals bara ett stenkast från havet. Väldigt vackert. Och varmt.vi gjorde ett kort stopp för att dricka kaffe vid en kaffebar. Vid kaffebarer kan man bara dricka kaffe och andra drycker, inte så mycket som en torr skorpa finns har vi lärt oss! Ja och så kom vi ju fram och hade det muntert och glatt, hejade på värdparet och vi kände oss hemma direkt eftersom vi bodde här förra sommaren. Handlade, gick ut för att äta och plaskade sen i poolen. Skönt lördagshäng. 

1 kommentar:

  1. Oj då, vilken tur någon lugnade ner sig😉
    Idag ska vi på dop, redan 12.30, så vi hoppas på lite svalare än vanligt... Kostymen rationaliserades bort igår iallafall. Vilket gav mig klänningsproblem. Men det löste sig utåt natten.

    SvaraRadera