onsdag, augusti 18, 2021

Spontanmiddag och regnväder

Igår hade Rosa Huset celebert besök av Bebis. Ja, mamman och mostern var med och på kvällen kom bebis-pappan. Familjen har hjälp med städning varannan tisdag och de tisdagarna väntar de hemma hos oss. 
Jag skyndade mig hem från jobbet så klart för att hinna hänga lite med fina gänget och så gjorde jag spagetti och köttfärssås till middag. Vi åt i uterummet och jag kände att det är sånt jag mår bra av, kidsen, barnbarn, samtal kring middagsbordet och så gick en tisdagskväll. 
När de gått diskade vi upp, Hjärtat målade fönster i garaget och jag plockade luktärtor, rosenskära och bar in alla pelargoner under tak. Finns en risk att de drunknar i det här vädret. 
Somnade ovaggad efter det och vaknade idag till: regn. Nu är det till och med så katten vill vara inne, annars har vi inte sett röken av henne sen i maj. Hon kommer in och äter, går på lådan och så ut igen. Uterummet är hennes sommarviste. Men idag stannade hon inne efter frukost och kurar nu i soffan. Själv tar jag bilen till kontoret. 



 När mormorn riggat inför bebisbesök.

1 kommentar:

  1. Roligt med spontana saker! Ja, nog regnar det. Men luktärter det blev det bara tre, så något gick tydligen fel. Gjorde som det stod, men det var tydligen fel.
    Nu ska jag barnvakta i eftermiddag. B7, som på fm varit på inskolning på dagis. Som tiden går!
    ( I din presentation bor du fortfarande i radhuset)
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera