lördag, juli 25, 2009

Halvtid

Den nattliga räden på pipleksaken gick om intet. En regnskur av sällan skådat slag samt åskmuller gjorde att jag trots allt valde att stanna kvar i sängen. Och ja. Hundeländet piper vidare på sin leksak......
Igår hade jag angenämare saker att tänka på. Älskade Sambon hade jobbat färdigt för veckan och som mitt-i-sommaren-bonus kunde han gå lite tidigare och var hos mig o katten på ön redan på eftermiddagen. En trevlig överraskning minsann!
Vi bjöd sen gamla mormor på middag och som vi pratade! Det är så härligt att verkligen ha tid att prata med henne OCH att lyssna! Hon är 89 år. Pigg för sin ålder och med glimten i ögat. Det är Älskade Sambons mormor men jag får också ha henne som min, vi kommer så bra överens!
Idag har varit en omväxlande dag. Till slut bröt solen fram så vi tog båten till en mysig klippa, njöt av solen, medhavt fika, havet och att ha tid för varandra. I morgon bär det av mot stan för att träffa alla barnen igen. Sommaren går in i andra halvlek!


Från vår plats på badberget.

5 kommentarer:

  1. Härlig bild..o vad roligt att du blivit med mormor..min fd svärmor var en sån krutgumma..o jag fick behålla henne även efter skilsmässan..tyvärr gick hon bort i våras..

    SvaraRadera
  2. Åh så härligt det ser ut.. Här har vi i flera dagar skådat moln i alla jädrans gråa nyanser!! :o(
    Ha det gott!!

    SvaraRadera
  3. Hej! Vad fint du har gjort med bloggen!! Hoppas du har det bra!

    Kom tillbaka till Göteborg i går morse. Har inte orkat eller velat blogga från Cypern. Det var otroligt hett och fuktigt och jag sparade verkligen på krafterna. Jag har börjat visa lite bilder på bloggen och det kommer mer.

    Kram Christina

    SvaraRadera
  4. Så härligt du har det.
    Min mormor är 93 år och jag älskar att höra när hon berättar.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej! Härligt att få en gammal mormor "på köpet"! Det är ju så roligt att höra gamla människor berätta om hur det var förr i tiden. Jag fick också ny mormor när jag träffade min man (min egen mormor dog några år tidigare) och hon fick leva tills hon var 92 år. En underbar gammal dam som hade bestämt att hennes allra finaste ägodel skulle bli min den dag hon dog. Nu står den vackra gamla sockerskålen där i mitt vitrinskåp och påminner mig varje dag om vänskapen med Dagmar.

    P.S Jag hatar också pipleksaker, trots att jag är hundägare.;-)D.S

    Kram!

    SvaraRadera