fredag, juni 11, 2010

Dan före

Idag är det dagen före studentdagen. Lite sista momangenpyssel och sånt. Lite hjärtklappning. Lite regn. Eller. Mycket regn. Vafalls?! Nu!? Jag tycker det där lågtrycket ska skynda sig lite på och blåsa över fort. Jättefort. Det blir allt gummistövlar och regnrock på champagnefrukosten i morgon. Ja, jag ska ju inte ha någon då, jag får väl sitta i bilen med termos och tidning och vänta på den unga damen som sen ska hem, för att sen ska till skolan, för att sen .........
Vet inte vem som är mest nervös här, mamman eller studentskan. Ändå har vi tränat en gång ju, på Största Systern, och det gick hur bra som helst.
Vi hörs en annan dag! Hej!

13 kommentarer:

  1. Vi fick nöja oss med ösregn men det blev toppen ändå ;-)

    SvaraRadera
  2. Lycka till, jag har mitt gjort jag :O)

    SvaraRadera
  3. Minns att det var MYCKET för en trött mamma att klara av...

    Jag hoppas och önskar att allt går bra för dig/er!

    Efteråt är det dags för återhämtning för alla trötta mammor. Var rädd om dig!

    Mjuka sommarregnshälsningar!

    SvaraRadera
  4. Jag hoppas verkligen att solen skiner på alla studenter i morgon. Det vore ju jätte tråkigt om det skulle regna.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Good Luck, som vi engelsklärare säger. En studentexamen kan just inte gå fel, oavsett väder.

    SvaraRadera
  6. Hos oss regnade det men allt blev så bra ändå. Fast killen vi såg hänga över räcket på flaket och spy på svenska flaggan har kanske en annan åsikt...

    Markattan, trött och nöjd

    SvaraRadera
  7. Det blir bra Cina! Det regnade som f-n på äldsta dotterns student och var mycket ostadigt på yngsta dotterns förra året. Men det blev bra dagar ändå, fast man hade ångest för hur det skulle sluta!
    Här har det vräkt ner hela dagen. några grannorter har student idag, vår kommun i morgon. Äldsta barnens lillasyster tar idag, så jag undrar hur de har det! Vet att det öste ner där också på själva utspringet.
    Håller tummarna att vädergudarna vill er väl och sprider en skön sommarsol över er! Krama gosiga studentskan riktigt rejält från oss! Att hon blivit så stor! Och hälsa farmor och farfar, du kan väl berätta att vi flyttar!

    SvaraRadera
  8. Hoppas ni fick en underbar dag!!

    SvaraRadera
  9. Hoppas att er student gick bra och att solen hittade dit. Det gjorde den inte till vår student, men det var i alla fall uppehåll.

    SvaraRadera
  10. Lyxigt att få skjuts av mamma efter champagnefrukosten.

    SvaraRadera
  11. student är alltid kul, här regnade det på studenterna hoppas ni fick en bra dag

    SvaraRadera
  12. Ja, nu får vi andas ut... eller visst ja! Vi har ju litet grejer kvar att fixa med! Hoppas på bilder senare, ska lägga ut själv när det blir litet lugnare! KRAM!

    SvaraRadera