fredag, februari 04, 2011

Kuljobb

För närvarande har jag ett roligt jobb. Ja, där i blom/ost/chokladaffären. I helgen ska det dessutom vara Brud- o festmässa här i stan. Så klart min arbetsgivare ska vara med. I butiken träs det pärlor, klistras glitter och paljetter, formas brudbuketter, tärnbuketter, brudgumsblommor och lite till för hela slanten. Sånt är jag inte så flink på. Men jag är jäkligt bra på att göra cappuccino, kaffe latte eller espresso till tjejerna för att hålla dem alerta bara nya kaffeautomaten är på bra humör. Och så klart, hålla ställningarna i butiken. Pynta inför alla hjärtans dag till exemel. Hjärtan hit och hjärtan dit. Hjärtchoklad. Himla gott!
Sen fick jag ett uppdrag. Göra reklamskylten för butiken till mässan. Fria händer. Sagt och målat. Mitt kök ser ut som ett bombnedslag efter ett dygns skapande. "Kreativt kaos" låter definitivt bättre än total oreda. Ja. Jag gillar verkligen mitt jobb just nu.

Direkt från verkstan...........

8 kommentarer:

  1. Det förstår jag att man trivs på ett sådant jobb :D Njut!
    Fin skylt du textat :)

    SvaraRadera
  2. Det måste ju vara ett jobb som passar din konstnärliga ådra. Kreativa arbeten är alltid kul.

    SvaraRadera
  3. Låter som en underbar arbetsplats, finns det plats till mig också?

    SvaraRadera
  4. Vad härligt! Roligt att du trivs i ditt jobb. Jobb som verkar väldigt GOTT:) Praliner... ojojoj... Får du provsmaka?

    SvaraRadera
  5. Vad duktig du är! Kan jag få prya hos dig? :-)

    SvaraRadera
  6. Kul att du trivs med jobbet. Tackar även för påminnelsen att det är Alla Hjärtans Dag snart. Ska hitta på något kul att glädja min sambo med.

    SvaraRadera