onsdag, januari 22, 2014

Somewhere ……..

I radhuset råder kaos. En praktikplats har gått upp i rök, en yngling har tappat modet, lusten och gnistan. Totally.
Det påverkar oss alla. Så klart. Har tagit kompledigt ett par timmar på förmiddagen för att försöka bringa ordning. Svårt. Vilken ände drar man i först? No idea. Just nu sitter jag med en härva av trådar att dra i och en unge som så dåligt som man kan i tonåren. Nattsvart.
Men man måste ju leva på som vanligt och har plockat ur diskmaskinen, bryggt kaffe och lyssnar på radio. Väntar. På att nämnda unge ska komma in igen. Långa promenader är hans grej när det är körigt och det brukar lösa upp en del knutar.
Under tiden har Största Systern ringt och kvittrat glatt i luren. Man blir glad. Det går bra på jobbet, hon och mannen ska snart åka på solsemester och det snöar. Hon älskar snö.
Jag älskar lugn och ro. Alltså precis tvärtom mot nu. Rätt som det är slår pendeln över och vi är där igen. Längtar. Det gör jag!

7 kommentarer:

  1. VA??????????? Gått upp i rök? Det var ju klart! Vad sysslar de med???? Förstår att han blir frustrerad och ledsen och tom... Och du! Stackars mamman! Största kramen!

    SvaraRadera
  2. KRAM! Hoppas att det ska lösa sig för tonåringen.

    SvaraRadera
  3. Men vad hände!? Fasiken också, det som lät så bra. Aldrig får det vara lite lugnt :(

    Inte konstigt att man oroar sig när det råder lite lugnt. För man vet ju att det är så bedrägligt. Jag hoppas innerligt att det ordnar sig, mest att din son ska bli lite gladare. Kram <3

    SvaraRadera
  4. Nä... men vad hände?
    Hoppas det löser sig så modet kommer tillbaka lika fort som det försvann... han behöver ju medvind nu...
    Kram

    SvaraRadera
  5. Och jag tänker att det är bra synd att det är långt emellan osd för här finns det finfin praktikplats på jättebra restaurang.

    Hoppas att det löser sig snabbt!

    Markattan

    SvaraRadera