söndag, november 15, 2020

Ut i skogen ska vi gå

Denna söndag började med en långpromenad i skogen och ett lika långt samtal med Bästa Väninnan. Det är guld värt att ha en ”best friend”. Någon man kan prata med om precis allt. Det är nog inte mycket hon inte vet om mig och vice versa. 34 års vänskap. Så mycket vi gått igenom. Första åren bodde vi grannar, sedan flyttade jag och de senaste 31 åren har vi bott på avstånd. Men bara avstånd på kartan. I hjärtat är vi systrar och alltid nära.
Vi tycker inte alltid lika. Långt därifrån. Vi kan vara rätt tuffa ibland. Men det tar man eftersom det är rakt och ärligt. Vi har skojat ibland och sagt att vi borde gifta oss med varandra, så enkelt det vore. 
Men nu gör vi inte det utan finns för varandra och är genuint glad för det. 

Annars då? Denna småregniga  gråa söndag? Tänker mig regnjacka och gummistövlar på, kratta de sista löven och tända eldkorgen. Sedan se The Crown, säsong 4 släpps idag och ladda för en ny arbetsvecka. 
Tända ljusslingorna i uterummet och skingra detta kompakta novembermörker.


1 kommentar:

  1. Goda vänner är oumbärliga!
    Låter som att din söndag varit bra. Vi har ställt in husvagnen (dubbelt så dyrt som vi trodde), köpt lås till den, tillbaka och montera det... så rätt flängig dag. I morgon fyller Yngsta 30😲

    SvaraRadera