söndag, november 01, 2020

Hej november!

1 november. Höst på riktigt. Har köpt ljuslyktor och batteriljus och placerat ut i trädgården för att mota mörkret så gott det går.
Att ha tre dagar ledigt efter varandra känns verkligen lyxigt och återhämtning får en mening. Känns som helt  rätt beslut att gå ned i tid nästa år. Mindre i plånboken, ja. Mer tid till mig, ja. Det sistnämnda väger tyngst.

Har inte träffat mamma sedan 6 september. Vi hörs på telefon, sms och så men inte setts fysiskt. De är ju i riskgrupp, underliggande sjukdomar x flera vilket gör att vi är superförsiktiga.. Men det är trist. Igår skrev mamma att ”det svider i hjärtat” och då blev jag ledsen. Jäkla corona-virus. Dessutom, med bekanta som testats positiva tar vi inga risker.

Här hemma går renoveringen mot sitt slut. Kan bara sitta i soffan och titta och förundras över hur ett rum kan förändras. Till det bättre. Njuter! 




1 kommentar:

  1. Tråkigt att du inte kan träffa din mamma. Jag träffade min igår, hon behövde hjälp att byta mejladress. Hon har piggnat till rejält sen hon fick antibiotika. Eftersom det var rosfeber är det lugnt att ses, det smittar ju inte. Men konstigt att inte kunna hjälpa till under sjukperioden! Hoppas det snart blir som vanligt igen, denna isolering är inte bra för psyket.
    God söndag!

    SvaraRadera