måndag, november 16, 2020

Eldigt

Åh vad jag eldade i vår eldkorgen igår! Det var väldigt trivsamt att elda medans jag krattade bort de sista höstlöven. Rogivande i kvadrat. 
Längtar faktiskt till nästa gång och funderar på om det inte rentav blir ikväll? Med en mugg choklad i handen, att bara stå rätt upp och ned och njuta lite av eld?!

Igår släpptes fjärde säsongen av The Crown på Netflix. Vi klämde två avsnitt på raken och jag fick stålsätta mig för att inte fortsätta. Säsong tre, de tio avsnitten, såg jag på två dagar och sen var det roliga slut.

Så har vi en ny inneboende. En mus som springer i kökstaket. Eller jag befarar en större råtta eftersom det låter vääääldigt mycket. Hjärtat har läst att vitlök hjälper så nu är ena kattvinden preppad. Garanterat vampyr-fritt i alla fall för det stinker vitlök i hela huset. Han har även beställt ”råttskrikare”, någon mojäng man stoppar i kontakten och som sänder ut högt ljud .... vi får väl se om denna råtta är döv eller flyttar ut. Jag röstar för utflyttning!

1 kommentar:

  1. Skulle tro den är döv, de brukar inte reagera på sådana skrämmare. Det hörs som riktiga giganter när de är igång. Yngsta fick ta hem Anticimex men de ger bara ut fällor nu. Får inte lägga gift annat i absolut nödfall. De hade tipsat om jordnötssmör som bete.
    Ha en bra måndag!

    SvaraRadera