söndag, november 22, 2020

Det är Tom Cruises fel

Igår satt vi uppe länge och tittade på en film med Tom Cruise. Filmen slutade 01.15. Helt galet. Hade det nu inte varit för all reklam hade det inte tagit så lång tid. 
Det ovanliga var också att jag höll mig vaken så länge. 
Dagen idag är därför en helt konstig dag. Vaknade 11.30!!! med ett ryck och kom i tidschock direkt. Halva dagen hade ju redan gått.
Det plingade på dörren och där stod Hjärtats son och gjorde stora ögon åt mig med morgonfrilla och prickigt nattlinne mitt på ljusa dagen. 
Hej och hå.
Känner mig nästan bakis idag. Förvisso drack vi bubbel men alkoholfritt men dygnsrytmen kom ur spel. Efter en sen frukost begav vi oss ut på en långpromenad i det blåsiga vädret. Så skönt ändå.
Det här blir en lugn dag och det är Tom Cruises fel! 







1 kommentar:

  1. Så sent hade jag inte orkat titta på film. Bubbel, med eller utan alkohol, är gott! Vi drack Ranelids paradismust igårkväll. Mycket gott.
    Så fint väder ni haft! Här var sol i fm, vi körde till biltvätten. Precis vi körde ut från tvätten kom regnet. När vi några minuter senare körde in i carporten slutade det. Men sen har det växlat mellan sol och regn. Och blåst mycket!
    God söndagskväll!

    SvaraRadera