söndag, juli 30, 2023

Ett bad, ett soffläge

Igår åkte vi och badade. Vi hade med oss solstolar, mycket skönt att slippa ligga på filt, kaffe och mackor. Smakade mycket gott efter ett antal bad.
Jag läste bok och slumrade i solen.
Innan vi åkte hem gick vi till den närliggande restaurangen och åt bakad potatis med skagenröra. Finemang, så var kvällsmaten ordnad.
Kvällen ägnade jag åt att titta på serie, bada fotbad och fixa fötterna. Hur skönt som helst.
I morse vaknade jag strax före sju med ett kraftig migränanfall. Släpade mig med i badrummet, mådde illa och kräktes. Hjärtat fick hjälpa mig att ta medicinen, jag var helt utslagen och efter en halvtimme kunde jag lägga mig i soffan och sov till klockan ett. Vaknade och har känt mig bakfull större delen av eftermiddagen, om jag ändå festat till’et så hade det kanske varit värt måendet. (Obs, skämt). Nu - bara trist och segt. 
Det har tydligen regnat och åskat som bara den här, jag sov igen det. Vid tre-tiden sprack det upp och sedan har solen strålat och det är varmt och skönt.
Det blir inga hoppsasteg idag, bidar min tid och hoppas på bättre mående i morgon.








2 kommentarer:

  1. Du hann med en fin dag iaf. Kan åska bidra till migrän? Tänker att vanlig huvudvärk bidrar det ju till.
    Hoppas du mår bättre nu och helt bra i morgon! Kram, Eval8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag vet inte. Det är en gåta vad som triggar vissa anfall. Kommer som en blixt bara. om jag stressar, äter oregelbundet, blir upprörd m m kan jag ”förstå” det d v s när allt snurrar lite för fort men på semestern utan begriplig trigger? Åska är i så fall en ny orsak men man vet ju aldrig 😊/C

      Radera