fredag, juli 28, 2023

Nytta och nöje

Igår gjorde jag lite nytta mitt i semesterlunken. Jag skrev en matlista, åkte till återvinningen med ett lass kartonger och glas och därefter till Retuna med två kassar kläder jag rensat ur. Om man rensar får man fylla på, det är sen gammalt så jag gick en sväng och köpte en klänning, en kjol och en top till priset av 210 pengar. Mycket nöjd.
Avslutade rundan med att storhandla och panta fyra kassar flaskor och burkar, samlat sedan i julas. Äntligen blev vi av med det.
Sen åkte jag hem, räddade tvätten på torkvindan från regnet, hann precis, planterade en fådd planta och sen var det stopp.
Låg i uterummet resten, läste av och till med katten på magen och lyssnade på regnet som smattrade på taket. Skönt ljud.
Googlade gym i stan. Tänker att om/när jag blir pigg igen skulle det vara skönt att träna upp musklerna igen,  att känna mig starkare. Det är en bra önskan och ett tecken att det börjar bli bättre är att jag ens orkar tänka på det.

Idag är Hjärtat på läkarbesök för sina ögon som är röda och irriterade för jämnan. Nu mer än någonsin. 
Jag har läst ut de fem böckerna jag lånade härförleden och ska cykla till biblioteket och låna nya. Har plockat en bukett blommor i trädgården och stannar till vid mammas grav på vägen. Ungefär så. Det är mulet och ja, nu längtar jag efter lite soligare dagar. 



 Höstanemon. Nytillskott i trädgården.



1 kommentar:

  1. Verkligen en kreativ dag! Hoppas han får hjälp med ögonen! Eval8

    SvaraRadera