tisdag, juli 16, 2024

Ut i skogen kan en gå ….

Idag har jag plockat blåbär. Efter frukost frågade jag mig vad jag ville göra och jag ville ut i skogen och plocka blåbär. När andan faller på är det bara att göra. Tog cykeln till närmsta skog, det tar ca fem minuter så särskilt långt är det inte. Följde en stog och det är roligt att cykla i skogen. Lite över stock och sten, balansövning de luxe. Letade upp mitt bästa ställe och jodå, där fanns det bär. Fick ihop en liter på knappt en timme, cyklade hem, åt lunch och hämtade upp sonen med sambo för att bjuda på födelsedagsfika. Hon fyllde år igår och vi åkte ut till ett gårdscafé en bit utanför stan. Mycket trevligt och gott. De åker till USA på måndag och det var kul att hinna umgås lite innan.
Innan vi åkte hem hämtade vi paket på posten. Jag fick ett anfall häromdagen och beställde ny servis och det gick snabbt minsann. Nu står den redan i skåpet. Ut med det gamla och in med nytt! 
”Bäst jag håller i mig” tyckte Hjärtat och ja. Kanske det! 
Resten av dagen har tillbringats i hammocken. Meningen var att läsa en bok men jag sov i två timmar i stället. Hela dagen igår var jag barnvakt åt Minstabarnbarnet och vi var på utflykt. Det vill säga fullt ös precis hela dagen. Vi har så roligt tillsammans och hon berikar verkligen mitt liv. ”Varför”? är den ständiga frågan just nu. Kanske barnvakteriet tar ut sin rätt idag eftersom jag sov middag så länge …
Strax Allsången och fortsätta virka solhatt. Semesterkväll.









1 kommentar:

  1. Det var en fin servis!
    Blåbär finns det runt Yngstas, men vi har inte plockat några. Inte klokt egentligen.
    Mysigt att vara barnvakt. Vi hade B6 här måndag till tisdag 🥰
    Ha en bra onsdag! Eval8

    SvaraRadera