torsdag, augusti 12, 2010

Färgbyte

Känner mig i lite behov av uppmuntran faktiskt. Livet är inte alltid så himla kul. Och det ska det väl inte vara heller har jag fattat efter 47 och ett halvt års träning. Varför det är så har jag aldrig fattat men det kommer säkert alltid att vara en livsfråga för mig.
"Varför kan man inte få ha kul jämt"?
Så,
det är ju tur att jag har ett besök hos frissan idag, inplanerat sedan länge. Det sägs ju att "blondes have more fun" så jag kanske skulle testa det? Så har jag svar på det sedan. Go for it!

10 kommentarer:

  1. Du vet Alfons Åbergs farmor, hon sa om du aldrig har tråkigt vet du ju inte hur det är att ha det roligt, tänkvärt av lilla farmor, Lycka till med livet som blond

    SvaraRadera
  2. Du kunde ha frågat mig. Jag har varit blondin i 65 år och inte har det varit så roligt precis. Nåja, men kanske inte på det sättet som uttrycket syftar på.

    SvaraRadera
  3. Nä, det är sannerligen inte roligt jämt, men Mimmione (och Alfons' farmor) har alldeles rätt. Det är en visdom jag har för vana att dunka i skallen på lilla A mest hela tiden när hon har det tråååkigt ;o)

    Men du, visst är det ändå rätt så roligt ändå, det här livet, när det ofta räcker med en sån baggis som ett besök hos frissan för att man ska tycka att allt har en mening igen?

    Hoppas du blev nöjd med både färg och form!

    SvaraRadera
  4. Låt mig få veta om det funkar.
    I så fall ska här blekas hår :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Ja men om man aldrig har tråkigt ,hur ska man då veta när det är bra,haha

    SvaraRadera
  6. Som mellanblond har jag väl ett *halvroligt* liv då kanske :-)

    Håller med andra om att...
    Ifall man har lite tråkigt då o då så blir det roligare så himla mkt ROLIGARE efteråt.

    Hoppas du trivs som blond iaf..

    SvaraRadera
  7. Det gäller i alla fall att försöka göra det bästa av situationen. Men om man har lite tråkigt emellanåt då blir det desto trevligare när man har roligt.

    SvaraRadera
  8. Kära China jag har inget råd att komma med. Livet är mer eller mindre tråkigt ibland och det hjälper inte alltid ens att gå till frissan. Hoppas besöket piggade upp dig. Alfredsson sa i någon revy att livet är som en påse, tomt och innhållslöst om man inte fyller det med något - karameller t-ex.
    Nu ska jag gå och ta en våffla med glass och sätta mig på balkongen - det är kul.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  9. Nu väntar jag på foto på Blondie!!

    SvaraRadera
  10. Att gå till frissan brukar göra susen! Att bli lite ompysslad kan vi alla behöva ibland. Men om det är roligare att va blond...jag har varit blond alltid, utom vid div misslyckade färgningar. Men livet är väl som det är, det blir inte roligare än man gör det. Men vore kul att se dig blonD ;)

    SvaraRadera