söndag, januari 01, 2012

Finally!

Äntligen! utbrister jag idag! Äntligen är skitåret 2011 slut och vi skriver 2012. Eftersom jag vid förra årskiftet var helt ÖVERTYGAD om att 2011 skulle vara mitt räkmackeår, det såg nämligen ljust ut på alla möjliga sätt, och helt enkelt blev ett magplask i majonäsen, ligger jag lite lågt nu.
Sällan eller aldrig har ett år varit så tungt, smärtsamt och jobbigt att genomleva och inte har jag velat skriva om allt här på bloggen. Ibland har det varit frestande för så mycket stöd, pepptalk och omtanke som man faktiskt får genom bloggen, är ibland svårt att få IRL. Men, jag har alltså valt att inte skriva om allt. Bloggen har också varit mitt andningshål där det svåra inte ältas runt utan "vanliga livets" vedermödor i lagom begränsade portioner serverats.Så får det helt enkelt förbli. Tids nog märks förändringar även här.
Å ANDRA SIDAN har 2011 varit det år när jag efter fem års sjukskrivning kunnat börja jobba igen, nu är jag uppe i halvtid och trivs otroligt bra. Största Systern har fått fast jobb OCH bostad i Stockholm Stora Syster valde helt rätt och trivs som fisken i vattnet i Kalifornien. Store Bror har trots en otroligt tuff höst rest sig igen och visat att allt är möjligt, det är bara olika svårt. Lilla Syster har träffat rätt - musikklass var hennes grej. Jag har hittat min syster igen så. HELT i onödan var ju inte 2011. Ändå.
Lite tilltufsad men övertygad om att 2012 blir ett bra år önskar jag er alla ett Gott Nytt År! 

7 kommentarer:

  1. God fortsättning på det nya, bättre året!

    SvaraRadera
  2. Ja Cina, 2012 måste bli ett jättebra år! Skönt ändå att så mycket fallit på plats. Lyckönskningar till Största systern också, är väl på sin plats :)
    Stor god fortsättning på nya året kram till er!

    SvaraRadera
  3. God fortsättning till dig och på återskrivande någon annanstans i bloggosfären.

    SvaraRadera
  4. Jag hoppas att 2012 blir ditt räcmackeår :)
    Kram och god fortsättning!

    SvaraRadera
  5. Du tog fel på en siffra. Det är 2012 som är Räkmackeåret. Eller hur?....:-)

    SvaraRadera
  6. Gott Nytt 2012! Det kommer att bli ett fullständigt smashing år, och du vet att jag brukar ha koll på sånt! KRAM!

    SvaraRadera
  7. God fortsättning på det nya året! Trots alla motigheter verkar det ju ha hänt många positiva saker för dig och de dina under året som varit. Bara att hoppas på att det positiva kommer att överväga med stor marginal 2012!

    SvaraRadera