torsdag, januari 05, 2012

Det svänger ju! Kanske.

Funderar på att testa om lederna är redo för ZUMBA. Skaka loss lite. Vilket i och för sig inte kommer att vara något som helst problem eftersom det mesta redan sitter ganska löst. Men det vore ju trevligt att få svänga lite i takt och inte bara hur som helst.
Fast det är ju det här med armarna. Men om jag bara låter dem hänga rakt ned och inte lyfter dem så borde det inte vara något problem. Kanske kommer de mest att vara i vägen men stundtals är hela jag i vägen så det ska säkert gå bra ändå.
Zumba och vattengympa kommer att vara tants vårmelodi. Det är så fiffigt att jag fått vattengympa på recept. Tänk va! Ny doktor = nya grepp = bassängträning.
Det var ju bara det här med införskaffandet av badkläder. Inget lockande alls. Badklädsinköp i januari. Jamen ni hör ju själva. Det är DÅ jag bannar mig för chokladaskarna. De tomma!
Sen.
Att jag har andra himla viktiga beslut att fatta och tänker egentligen hela tiden så det knakar. Det får vara lite som bakgrundsmusik till den här ledigheten. Damidimdum.....tiddelipom........ Under tiden kastar jag ut granen. Ut med det gamla och in med lite nytt! Ungefär.


2 kommentarer:

  1. Där sa du det! Vattengympa! Att jag helt glömt bort det! Ska kolla utbudet genast, bor ju nära simhallen. Zumba funderade jag på men insåg att min kropp inte är redo...

    SvaraRadera
  2. Tummen upp för vattengympa, tummen ned för baddräktsköp. Postorder? Zumba verkar toppen.

    SvaraRadera