tisdag, januari 31, 2012

Snart är det vår!

Jobbar. Terapeutar. Sen är jag ganska trött. Soffhänger med Stora Systern, vi tänder ljus, dricker te och kollar in tv-n.
EGENTLIGEN
"borde" jag väl ta tag i disken, tvätten som ska vikas, sängarna som ska bäddas rena men tänker att allt står kvar ändå.
Japps. Ingen RUT här inte. Nä. Här får man gno och feja bästa man vill själv. Om man vill. Idag vill man inte. Via mobilen supportar jag Store Bror och pappan som sitter på Akuten och ska röntga det eländiga fingret som inte vill läka. Om man sen ramlar omkull ideligen och tar emot sig med den onda handen blir det ju liksom aldrig bra.
Nu är Store Bror en ytterst tålig ung man så att om han säger att han har ont efter ytterligare en vurpa, ojar sig liksom och låter sig skjutsas till akuten, ja, då anar hans föräldrar att det inte står rätt till. Nu hoppas vi att "bendoktorn" kan dra det onda rätt så det blir nån ordning till slut.
I morgon är det februari hörrni! Det är en trevlig månad tycker jag. Kallt som satan kan det vara men nu ljusnar det och går åt rätt håll. Åt vårhållet till. Trevligt tycker jag.

1 kommentar:

  1. Har du Stora Syster hemma än? Vilken lyx! Hoppas Store Brors finger blir bra nu då! När idrottsungar säger det gör ont, då lyssnar man. De är ju av väldans hårt virke! Kram till er alla!

    SvaraRadera