måndag, januari 02, 2012

Dag 2


Nu har det gått två dagar på nya året och alldeles nyss blev jag påmind om att jag fyller 50 i år. PRÄCIS som man behöver påminnas om det va, va????? Men det gör å andra sidan alldeles ingenting för åldersnoja har jag inte. Tycker rent av att det är skönt att bli lite äldre, man får som göra lite som man vill och jag gillar att göra som jag vill. Mycket.
Till exempel i detta nu står middagsdisken fortfarande kvar på bordet i köket och jag sitter och bloggar, fnular med datorn i sängen. Sitter jag här tillräckligt länge så tror jag att disken är borta när jag kommer ner. Hoppet är ju för övrigt det sista som överger människan.
Jorråsåatte..... det pratas bantning på jobbet. Vafalls? Är det så lämpligt när man knappt hunnit få fingrarna ur chokladasken? Man får väl tåla sig lite.
"Beach 2012, häng med".
Näe. Jag jobbar fortfarande med Beach 2006 och gillar att ta det lite easy.
"Men man måste ju röra på sig".
Jo. Jag rörde mig jättemycket idag när jag missbedömde underlaget på väg till jobbet. Det var INTE höga klackar-underlag och jag är nu påmind om hur smärtsamt det är att gå ner i spagat mot sin vilja.
Å ANDRA SIDAN gladde jag ett gäng servicekillar så där på måndagsmorgonen genom min "bambi på hal is-uppvisning". Det är ju alltid kul att man kan vara till glädje för andra. Det får vara dagens motto helt enkelt. Gör någon glad!
Med en tulpan till exempel. Love them!



6 kommentarer:

  1. Du är ju inte präcis änsam om att fylla femtio, om det är någon tröst. Nej, just, du behövde ingen tröst, det är nog jag som gör det.

    SvaraRadera
  2. Aj för sådana gymnastiska övningar!
    Fina tulpaner!

    SvaraRadera
  3. Hej Cina! Nu dyker jag upp som gubben (eller rättare sagt gumman) i lådan och säger: Kors i taket! Nu bloggar jag igen! :-) Det tog 1 år att få fingrarna ur... ;-)

    Kika in om du vill, ny adress och den är under uppbyggnad men ska försöka bara flitig med inlägg för det kliar i skrivarfingrarna ska du veta. ;-)

    Finfina tulpaner!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Haha, var lite för ivrig där... och blev kanske lite anonym. :-)

    Det är jag, Ann-Sofie som är Mamman och nya bloggen heter rockyroadfamily.blogspot.com

    Kram!

    SvaraRadera
  5. 50 år! Jo man tackar! (Fina härliga tulpaner!)

    SvaraRadera
  6. 50 är det nya svarta. Har jag hört. Längtar nästan dit!

    SvaraRadera