lördag, januari 28, 2012

Hej soffa!

"Återhämtning är A och O" säger min sjukgymnast. Jag vet. Jag vet. Därför ska jag ägna mig åt det idag då veckan inte bjudit på så särskilt många andnings- och återhämtningspauser. Nä. I soffan ska jag hänga hela dagen.
Veckan har däremot, utöver det vanliga, bjudit på stöld av mobiltelefon och vinterjacka från Store Bror. En halka-omkull-vurpa av nämnda unge som resulterade i en handskada som tarvade ett läkarbesök. Inget brutet men väl så illa att ungen i detta nu befinner sig deppandes på rummet i radhuset istället för på en handbollsplan spelandes pojkSM steg 4 i Kristianstad.
När kidsen var små var det plättlätt att avleda och muntra upp. Tycker att det är liiiiiiiiiiiiiiiiiite svårare med tonåringar........
"Om livet är som en berg-o-dalbana som du säger mamma" funderade Store Bror igår,
"då är det berg nu va"?
"Ja. Store Bror".
"Då är det berg nu"!
Polisanmälan är gjord. Har kollat att mobiltelefonförsäkringen fortfarande gäller, det är rea på Intersport så vi hyser hopp om att få tag i ny vinterjacka och till kvällen har vi filmplaner. Man får göra det bästa av det helt enkelt. Och vi ogillar tjyvar. Skarpt!

6 kommentarer:

  1. Tjuvar tycker vi verkligen inte om. Usch för dem!

    SvaraRadera
  2. Ja, fy vad tråkigt det är att bli av med personliga tillhörigheter. =(
    Kränkande.

    SvaraRadera
  3. Nä fy vad trist! Både stölderna och vurpan. Usch vad jag blir förbannad när folk inte kan skilja på ditt och mitt!!

    Ni får mysa tillsammans i kväll och stänga ute alla tråkigheter :)
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Varför ska allting drabba honom just nu då? Stackars Store Bror :(

    SvaraRadera
  5. Fy för folk som inte kan hålla fingrarna borta från andras prylar! Och så handen dessutom, förstår att Storebror deppar.

    Förhoppningsvis får ni tag på en ny fin jacka iaf. Tycker det verkar finnas rätt mycket kvar i affärerna trots att rean pågått länge.

    Själv gjorde vi ett försök att komma ur deppträsket med en tur till Gävle igår. Tänkte jag behövde komma ut lite bland folk. Det var bara det är det var så vansinnigt mycket folk så jag kände mig alldeles snurrig och längtade hem igen.

    Hoppas Storebrors hand läker snabbare än snabbt!

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Ibland, är det ju mer berg än annars....
    Tråkigt med stölder, och så onödigt...

    Hoppas du vilat på soffan ändå :)
    Kram!

    SvaraRadera