torsdag, januari 03, 2013

Att skiljas kan vara......... att få nya kaffemuggar!

Det regnar. På en ledig dag. Den efterlängtade skidturen ter sig alltmer avlägsen men man vet aldrig. Rätt som det är har det kommit 10 cm nysnö, solen skiner och det är -5 grader. Eller inte. Under tiden får jag roa mig på annat sätt.
Som att svara i telefonen och det är Största Systern och hennes guddotter i andra änden. Guddotterns föräldrar jobbar och det går inte att ringa till mamman och pappan. Men den här mamman går det att ringa till och vi pratar en stund. Sen blir den lilla nöjd, mission completed, hon har fått ringa en mamma, och samtalet avslutas med löfte om fika i eftermiddag.
Resten av min lediga dag, fram till fikat, består av att tvätta miljoners med lakan och udda strumpor och att ta fram flyttlådor till Största Systern. När hon flyttade till storstan och sen vidare till USA för ett år sedan, fick jag äran att inhysa lite pryttlar och pinaler här i radhuset och de ska nu återbördas till ägarinnan som är tillbaka i stan, hurra!
Kan hända att jag då lånade några fina Filippa K-kaffemuggar?????  Känner bestämt att lite kaffemuggsshopping is coming up. Lagom ytligt och trevligt en sketen, regnig torsdag i januari.


Hejdå, Filippa "Kå"!!!!!!

3 kommentarer:

  1. Vi har regn och jätteblåsigt idag. Nu är snart även de största snöhögarna borta. Kram!

    SvaraRadera
  2. Trevliga kaffemuggar, du hittar säkert några nya liknande som du kommer att trivas med! Och jag tycker inte alls att kaffemuggar är ytligt! Det är ju något som används flera gånger varje dag...


    SvaraRadera
  3. Hoppas din kaffemuggsshopping går bra. Det finns ju lite att välja på ;)
    Kram

    SvaraRadera