lördag, januari 12, 2013

Nu är glada julen slut.......

Finally! Sovmorgon! Helg! Ja. Det har längtats.
Idag ska julen städas ut. Nu får det vara färdigjulat och kidsen är på G. Vilken timme som helst. Kanske blir det granutkastning vid midnatt närmare bestämt om man nu ska följa tonårsdygn???? De jobbar visst bäst i mörker.......
Det gör inte jag så på mormors gamla skåp står nu allt julpynt och väntar på att någon ska hämta julkartongerna i förrådet och slänga ned klabbet packa ned alltihop till nästa jul.
Jag svajade till ett tag när jag mindes förra julnedpackningen, då tanken ändå fanns att den här julen inte skulle bli som vanligt. Det blev den inte heller men det jag då var så rädd för känns idag inte skrämmande och främmande utan det blev ..... vanligt. Det med. Man vänjer sig helt enkelt.
Nu är tid att njuta ledig dag! Ha en bra lördag!


Lördagsfrukost framför tv.n. Efterlängtat.

Ja. Julpynt på vänt. En mellanlandning...........

4 kommentarer:

 1. Säger det igen, detta blir ditt bästa år hittills :) Nu ska jag på dop :)

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt när julens alla tillbehör packats mer i sina kartonger. Du är ju på god väg.
  Du får säkert en fin helg med de dina. Att alla kan samlas är mer ett undantag än regel.
  Trevlig helg.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 3. Det var länge sen jag åt frukost framför tv:n. Jag brukar sitta i köket och bläddra i en tidning samtidigt men till veckan ska jag förflytta mig till vardagsrummet :)

  Hoppas du få en fin söndag!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Jag har i en veckas tid sakta och försiktigt plockat undan grej efter grej av julpyntet, allt för att det inte ska bli alltför abrupt julslut för maken. Och för att jag vill få bort det så fort som möjligt.

  Mycket som man har svårt att tänka sig vänjer man sig vid ändå och du låter så positiv att räkmackeåret kanske är här nu, äntligen.

  SvaraRadera