måndag, januari 28, 2013

Svanstricket

Har fått tips om att det går att fixa till svanskotan. Man kan "greppa tag" om den och knixa till den i rätt läge. Fast man går inte till Öron-näsa-hals-doktorn. Oh no. Helt annat håll. Nu har det bestämts att det ska avvaktas en vecka till. Tyckte nämligen att det kändes aningen, aningen bättre idag. Med betoning på aning. Kanske var det vetskapen om lagasvanskotanmetoden i sig som gjorde sitt till???? 
En himla jobbigt måndag har det varit dessutom, både på jobbplanet och utanför. Så där så att det kom tårar när en kollega frågade hur det stod till. Rättade till anletsdragen rätt så snabbt, men hennes kram, den satt skönt! Sen slutade min telefon att fungera, jag hörde kunderna, de hörde inte mig. Rätt så opraktiskt när man sitter i support faktiskt. Klarade den pärsen tack vare kramen tror jag!
Sen rattade jag hem till radhuset och fann att Lilla Syster lagat middag. Makaroner med hemkörda köttfärsbiffar. Kan glädja vilken utschasad mamma som helst! Kaffe på det med en Magnum miniglass och livsandarna hann ifatt mig. Måndag it is!
2 kommentarer:

 1. Snälla, underbara Lilla Syster! Vad gulligt att ha middagen klar! En kram på jobbet när det jäklas är inte heller fel! Fast jag avstår helst på mitt jobb, bara jag och två gubbar...
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken läskig rycka- i- svansen-metod? Vi har ju ingen svans! ;-)
  Hoppas att du slipper prova!

  Skönt med middagshjälp...

  Tänk att vissa dagar ändå landar bra?
  Hoppas att denna tisdag blir en bra dag, hela dagen! :-)

  SvaraRadera