torsdag, oktober 15, 2020

Att sakta ned

Nu har jag lämnat in min ansökan om förkortad arbetstid för äldre för nästa år. Återstår att se om det blir godkänt, hoppas det.
Har slagit dövörat till från dem som pratar om sämre pension i framtiden. Möjligt. Men jag ska orka dit också. Tillhör dessutom en priviligerad grupp som nu har möjlighet att kunna välja. Jag har aldrig haft den möjligheten förut, tänker ta chansen och njuta.

I det Lilla Rosa huset pågår renoveringen av matrum och vardagsrum. Efter lite mankemang gick det att göra hål i väggen som vi tänkt, Hjärtat forcerade en tegelvägg, gamla bastanta plankor och voilà, var han igenom. Det inköpta, gamla fönstret kommer passa som en smäck! Helgen är räddad.



Ett hål i väggen i vardande......



.... nästan igenom.



Den fina, fina originaltapeten. Har tagit till vara några tapetbitar av olika sort och tänkte rama in dem.

5 kommentarer:

  1. Det är fint med fönster inne. Bra det blev bra. Och heja dig som lämnat in ansökan nu! Måste de inte godkänna det? Ha en fin torsdag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är väldigt glad att det lyckades med hålet för fönstret. Och att övervåningen inte kom ner ... allt är säkrat!
      Nej, de måste inte godkänna ansökan. Allt är bara riktlinjer och bedömning görs utifrån verksamheten. Nu tror jag inte att det är några bekymmer med det. Förutom väntan. Jag är sämst på att vänta.

      Radera
    2. Ja med. Och ikväll är jag smått berusad och fattar inte att jag är så gammal.... 60!!!😳helt sjukt😣

      Radera
  2. Wow, vilken kul idé att sätta in gammalt fönster mellan rum. Jag måste få komma och titta när ni blir klara :)

    SvaraRadera