lördag, oktober 24, 2020

Önska kostar ingenting

Man kan ha olika önskemål här i livet. Jag önskar mig en kabeltrumma till exempel. En stor, en mellan och en liten. Jag ska inte starta någon orkester utan ha den stora till växter och planteringsbord och de mindre att placera planterade växter på. Med lite dekorationer, ljuslyktor och lite annat smått och gott på. Utomhus alltså. Årstidsanpassat. 
Jag har bara lite problem att sälja in idén till Hjärtat. Han tror att vår gård kommer se skräpig ut. What??? Och så bombarderar jag honom med fina Instagram-bilder av trädgårdar med nämnda objekt men han veknar icke. 
”Skräp”.
Man ser olika helt enkelt. 

Idag fortsätter renoveringsfabriken med avbrott för loppisbesök. Hjärtat ska hälsa på sin bror, jag tar därmed över stafettpinnen som målarmästare ett par timmar. Very trevligt om någon frågar mig. Två renoveringspedanter är verkligen en för mycket så för just detta gör vi oss bäst på varsitt håll. Sen sammanstrålar vi och gläds åt att det snart är klar och rummen är ljusare, finare och fräschare.



3 kommentarer:

  1. Det blir verkligen fint.
    Vi har en kabeltrummor som bord på altanen. De är rätt svåra att få tag i, det är ju nån pant på dem. Som jag förstår det, är de flesta som man kan ha tur att får fatt i, stöldgods. Det skulle inte alls se skräpigt ut, det skulle vara jättefint!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jisses! Stöldgods. Det vore just snyggt. Men de jag har sett är från ”säker källa” så jag klarar mig 😃

      Radera