lördag, oktober 10, 2020

Renovera mera

Det Lilla Rosa huset ska renoveras. Eller i alla fall matrummet, också kallat ”mellanrummet”. De mörka, grönguldiga tapeterna har gjort sig. Vi vill ha ljust. Och randigt. Vitt och grått. När jag kom hem igår hade Hjärtat börjat och grundat två väggar. Bara det gjorde susen, rummet känns större och inte så dystert.
Det räcker med att vädret är dystert. Regn och mer regn. Men jag har pysslat med blommor och flyttat runt grejer, bäddat rent och tvättar. Hjärtat har pausat och åkte för att titta på pingis. Jag stannade kvar hemma.

Jag har haft ett mycket bra samtal med Bästa Väninnan, Jag behövde vädra mig lite p g a mitt häftiga humör vilket ställer till det just nu. Jag veeeeet, men hinner inte tänka efter, jag bara exploderar. Det blåser snabbt över men jag är inte så trevlig att vara med när det ideligen brakar loss. Det är inte så trevligt att vara mig heller när det känns skavigt överallt. 
Hon är klok som en bok, min kompis, så efter samtalet kändes det bättre och idag har jag inte varit arg en endaste gång. Kan i o f bero på att jag varit helt själv hemma ..... 

Var på bibblan igår och lånade böcker. Det är nästa mission, att lägga mig i soffan och läsa en bok.
Så det gör jag nu.
Over and out. 



Från detta .....



.... till ljusare. Och jag tycker att det känns skönt!

1 kommentar:

  1. Det gör stor skillnad! Även om man från början inte tycker att det är så mörkt, så när man väl börjar tänka så, så är det värre och värre. Det kommer att bli jättebra!

    SvaraRadera