fredag, oktober 16, 2020

Helg i sikte

En natt sov Lilla Systern över hos oss. Vips, var hela huset fullt med kläder, smink, hårtofsar och spridda saker. Det kändes både bekant, tryggt och vant. Som förr. Det kändes i hela kroppen, något var som vanligt.
Nu var det ju bara tillfälligt och i morse var hon och alla saker hemma hos sig igen. 
Jag gick upp 05.10 i morse, simmarfredag med frukost hägrade. När jag klev i bassängen kände jag verkligen hur mycket jag tycker om det. Så glad att jag hängt fast vid denna vana. Det gör ju sitt till att ha en simkompis när det känns tungt. En kompis som för övrigt alltid har en extra baddräkt i väskan ifall ”du glömmer din” och är beredd att jag då och då ställer in med kort varsel p g a migrän. Men. Peppar, peppar .... det har inte hänt alltför ofta. En simkompis som känner mig så väl!
Har inga speciella planer inför helgen, behöver ta det lugnt känner jag. Behöver få vara kreativ också, skapa och pyssla runt. Vet att jag mår bra av det och när jag inte prioriterar det så mår jag sämre. Känner också att jag mår dåligt av all Corona-rapportering och har därför begränsat mig med att läsa och titta på rapporteringar. Så klart håller jag mig informerad och gör det som rekommenderas men det räcker så ett tag.

I Rosa Huset går renoveringsarbetet framåt, Hjärtat som kämpat sig igenom tegel och murbruk tycker nu att det plättlätta arbetet återstår. Att montera foder, fönster, måla och tapetsera. Det känns inte helt avlägset att kunna inta mysmiddag i ett helt nytt matrum. Längtar faktiskt!

1 kommentar:

  1. Det låter som en bra fredag! En sådan kompis är guld värd. Sen ett Hjärta som pysslar och donar hemma, det är lyxigt.
    Njut av helgen nu😍

    SvaraRadera