onsdag, maj 26, 2021

Mitt i veckan-blues

Efter måndagens galoppträning har jag en grym träningsvärk idag. Det känns tydligt vilka muskler som inte brukar användas så flitigt om jag säger så. Efter jobbet ska jag ta mig ut på en längre promenad för attt försöka leda upp mig. Jag var inte med aktivt på hela lektionen i måndags, mina leder pallade inte det men det var rätt trivsamt att ändå, Hrodur och jag parkerade oss i mitten av ridhuset och på så vis kunde jag ändå ta del av lektionen och se på de andra. Det hinner man ju inte annars.
Gårdagen var en trist historia, regn, kallt och tjorvig arbetsuppgift. Hjärtat var till doktorn, äntlisch, men det blev inte något resultat förutom prover, utskriven hostmedicin och ringa på nytt om det inte gått över i morgon. Han hade svårt att höra vad läkaren sa som var iklädd full skyddsutrustning, munskydd och visir. Igår var ingen anteckning gjord i journalen, Hjärtat får logga in i dag och se vad utlåtandet blev. Långdraget är det.
Jag avslutade kvällen hos Stora Systern där jag fick bära bebis en liten stund. Det är medicin mot allt, bebisdoft och hålla den lilla människan. Nu väger hon dryga tre kilo, liten tjeja och alldeles, alldeles underbar!

Idag är det en regnig onsdag. Vars e solen? Värmen? Behöver dem för humörets skull känner jag.

1 kommentar:

  1. Gått över i morgon? Vad var det för mirakelmedicin? Det kan ta upp till två veckor innan man kan läsa i journalen har jag hört.
    Antar att han fått ringa idag igen. Bra de tagit prover iallafall. Håller tummarna medicinen hjälper!

    SvaraRadera