söndag, maj 02, 2021

Sommardrömmar

Innan pandemin var vi så här dags på året i full färd med att planera sommarens mc-färder till Kroatien. Det blir inget av det i år heller och om det blir en nästa gång till Kroatien, blir det med bil. 
Även denna sommar planerar vi att ha semester mestadels på hemmaplan. Rosa huset, nära till sjön, ny bebis i familjen, kunna umgås med släkt och vänner utomhus. En och annan dagsutflykt, en sommarkurs på ridskolan och om planen håller, ett besök i Bästa Väninnans sommarhus i Onsala igen. Troligtvis vaccinerade och förhoppningsvis med bättre mående i kroppen. 
En sak jag göra är att paddla SUP. Första gången jag såg det var 2012 i USA och jag undrade vad de gjorde .... ända sedan dess har jag tänkt att jag ska prova men det har inte blivit av. Nu är jag närmare än någonsin. Hjärtats dotter jobbar i sportaffär så jag råkade nämna det för henne. Vips och bums hade vi klickat hem en bräda och jag har you-tubat hur man blåser upp den och hur man paddlar. Kidsen är eld och lågor och jag tänker att vi kan hyra flera och åka tillsammans. En glad-sak att se fram emot.
”Vad ska de där kryssen på brädan vara till” undrade nån i övre medelåldern.
”Om du har en vattentät väska med dig kan du fästa den där” visste införstådd ungdom.
Jaha. Se där ja. Bra grej.
Flytväst. Check.
Nu väntar vi in lite varmare vatten tänker jag och jag har fått lova Hjärtat att inte prova brädan i dammen. Han är så känslig för vad grannarna ska säga .....



Haver tränat på att packa upp och packa ned den i väskan. Vill ju inte verka helt oerfaren där på stranden. Eller i vassen.



Kan man inte gå på gym kan man bära omkring sin SUP. Benböj med denna på ryggen känns!

1 kommentar: