lördag, maj 15, 2021

Mellan skurarna

Det hände sig att jag undrade över alla fröer och plantor jag drivit upp, att de blev så ... mycket?
Är inte klar ännu, tar lite i taget mellan skurarna. Jagar även mördarsniglar, de invaderar tomten in masse. Snigelfällorna är utställda men det tar ju ett tag innan de ger effekt. Under tiden springer jag runt med grilltång att plocka dem med och en hink att slänga i.  Nopes. Har inga betänkligheter alls över det. Nada. 
Har även krattat grusgången idag med stora järnkrattan, den väger bly så det var ett träningspass. Fint blev det. 
Resten av dagen har varit lugn. En tur till apoteket bara för att köpa något mot blåsor i munnen som gör så vansinnigt ont. Hjärtat har det lugnt i alla fall, det gör så ont när jag pratar så jag är helst tyst. Äta går sådär. Trist, men det går åtminstone över.

3 kommentarer:

  1. Blåsor i munnen är inte skönt. Jag har en tunga som sticker och bränner. Fick svampmycel för ett tag sen att ta en månad. Gjorde ingen nytta. I förra veckan pratade jag med doktorn, hon skulle kolla med kollegor och återkomma nu i veckan. Frågan som dyker upp är har jag haft covid? Jag har inte märkt något iaf. Det måste ha varit vid årsskiftet för tungan har varit konstig sen i början av året.
    Ha en skön söndag! Vatten och salt brukar vara bra att skölja munnen i vid blåsor!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blåsor i munnen är skrutt. En tyst dag även idag 😊 hittade något medel som skulle lägga sig som en hinna över såret, Rekommenderas inte. Satan vad ont det gjorde. Hjälpte det? Not.
      Hoppas du får hjälp snart!

      Radera
    2. Du också! Tror bara tiden hjälper. Både dig och mig. Men du har ju roligt att glädjas åt nu😍

      Radera