tisdag, maj 18, 2021

Fokus

Det är synnerligen svårt att jobba när det då och då dyker upp bilder på minsta barnbarnet i telefonen. Nu har jag lagt telefonen i köket och får ha bildfrossa till lunch. Måste man verkligen jobba när man blivit mormor igen? Har man inte 10 dagars mormorsledigt? Egentligen?!
Nåväl.
Igår kväll red jag igen och Hrodur var inte på humör, han hade gjort färdigt för dagen tyckte han och utmanade mig verkligen. Det blev en tuff, lärorik lektion där jag då och då kände mig som den sämsta ryttaren i hela världen men jag kämpade på. Jag är ju faktiskt nybörjare, glömmer lätt bort det och så kommer kraven direkt. Men så sitter hjälperna där de ska och det fungerar igen. Jag älskar ridlektionerna, här och nu, jag och hästen.
Idag är också första dagen på mycket, mycket länge jag vaknar av mig själv och inte p g a värk i höft och den onda hälen. Nu känner jag av det igen men bra ändå. Nu vet jag att det kan försvinna åtminstone då och då. Zink, magnesium och B6. Min nya trio. Fysisk aktivitet varje dag och inget vetemjöl. Jag tar en dag i taget.

1 kommentar:

  1. Mormor/farmor ledighet borde verkligen införas. Man är ju helt bortkollrad 😶
    Har haft ett lunchpass med tre busar och snart kommer de igen. Då utan mamman som ska till frisören för första gången på väldigt länge. Hoppas Maken skyndar sig hem när han slutar 🤪

    SvaraRadera