onsdag, september 08, 2021

Hej och hå, det snurrar på

I morse tog jag hand om bebis när mamman gick med Lilla N till skolan. En sovvarm, gosig bebis som skrattade högt när hon fick syn på mig, en mycket trevlig start på denna dag.
Deltog därefter vid deras köksbord, i ett jobbmöte innan jag kastade mig på cykeln till kontoret för ett fysiskt möte, det första på över ett år. Stort konferensrum, två deltagare, en whiteboard-tavla. Kul faktiskt.
Resten av dagens fem möten var digitala. Kunde styrt om det fysiska med men jag ska ju cykla till jobbet så …

Jag sover som en kratta, vaknar och tror att det är morgon men så har jag bara sovit en timme eller två. Vaknar sen flera gånger utom när klockan ringer, då är jag supertrött och sover hårt. Trist rundgång det där! 
På eftermiddagarna är jag trött och skulle behöva vila en stund. Svårt att få till.

Letar efter fina klänningar och strumpbyxor till hösten, scannar nätet emellanåt men har beslutsångest över allt. Färg, storlek, material … gillar att ha klänning, mjukt, skönt och bekvämt.
En titt i garderoben skvallrar att jag gillar blått. Inte så färgglatt kanske och jag har försökt ha lite mer färgglada kläder för jag tycker det är så fint. På andra. Men jag faller tillbaka, blått är flott. Det får vara så, det känns som jag. 




1 kommentar:

  1. Visst blir man glad av de där stora leendena man får av de små liven😍
    Känner så väl igen det sömnmönstret. Skitjobbigt! I eftermiddags somnade jag faktiskt i soffan. Försöker undvika det, för det påverkar ju nästa natt...

    Det där med färger. Jag har också mycket blått. Och grått. Ibland överraskar jag mig med någon annan färg, men det blir inte lika använt.

    SvaraRadera