fredag, mars 23, 2018

Allergi eller nåt

Jag tränade igår kväll, mycket lugnt och hade därefter en lugn och skön kväll i tv-soffan. Likväl vaknade jag 04:30 med migränanfall a la grande. Simning, frulle och jobb ställdes in och tja. Ännu en dag att tillbringa platt fall. Jag har ansökt om att få prova botox, har läst om det och känner mig som en god kandidat. Har min mat-, sov- och motionsdagbok att visa läkaren och i mitt fall finns det inget helt klart mönster för anfallen förutom vid stress då man kan se att de ökar vid avspänning men där emellan kommer de helt random. Senaste två månaderna ca två-fyra anfall i veckan. Roligare kan man ha och tycker att medicinen börjar få mindre effekt. Skräck! Den måste hjälpa! 
Är jag allergisk mot vår och ljuset??? Solbrillor på!
Resten av dagen då?? Komma ur pyjamasen, äta lite och gå runt huset är min fredagsplan. Sen tillbaka till soffan och katten. Over and out!

2 kommentarer:

  1. Jag kan kommentera hos andra men inte hos dig från WP kontot. Så tråkigt att må som du gör, hoppas verkligen att du kan få testa Botox. Jag har också läst om det. Håller tummarna att helgen blir bra ändå!

    SvaraRadera
  2. Fy bulan för migrän. Hoppas den drar till Bahamas och stannar där for-ever and ever.

    SvaraRadera