söndag, augusti 09, 2020

Hemma igen

Nu är vi hemma efter en finfin helg i Nynäshamn. På riktigt, det känns som jag skulle kunna vara ledig ännu mer. Visserligen gillar jag rutiner och så men ändå. Ack ja. Jag får leka semester på kvällarna, det ska ju fortsätta vara fint ett slag. 

Vi var på en stenstrand igår och anade Landsort i fjärran. Det var lite byngligt att ta sig i vattnet p g a hala stenar men jag fixade det. På kvällen åt vi middag utomhus och strosade hemåt ganska tidigt. Den här partypinglan somnade före halv tio och sov till åtta i morse. Hade knappt rört mig och inte hört Hjärtat när han varit uppe både sent och mitt i natten.
Vi åt frukost, checkade ut och fikade i hamnen, satt en lång stund och tittade på båtar.
Sedan styrde vi kosan mot Mariefred där vi åt sen lunch på värdshuset. En räksallad som var supergod. Därefter var det bara hem kvar och sista biten till Lilla Rosa huset.

Nu har jag packat upp, bytt ut fontänen i dammen till en annan sort och Hjärtat tvättar bilen. Skön avslutning på skön helg.




1 kommentar:

  1. Vad skönt ni haft det! Vi kom också hem för en timme sen. Blev påkörda i Degeberga, så det drog ju ut på tiden. Bara plåtskador tack och lov!

    SvaraRadera