onsdag, maj 11, 2022

En klangstund

Igår var jag på klangmeditation vilket var en sällsam upplevelse och jag kommer att gå dit igen. Det tilltalade mig. Jag gick dit med öppet sinne i sällskap med en kollega, det var skönt att ha sällskap.
Vi låg på sköna madrasser på golvet och guidades in i avslappning innan själva klangspelet började. Meditationen höll på en timme och jag försvann in i klangerna och fick en skön avslappning. Timmen gick fort. Efteråt bjöds vi på en värmande kopp te och jag handlade några kristaller från butiken. Mycket nöjd och glad över en fin kväll åkte jag sen hem till mitt tomma hus. 
Hjärtat är iväg igen på något ljud-uppdrag och jag åt ostbågar till middag. Ost ingår väl ändå i kostcirkeln???

Idag får jag skärpa till mig gällande mathållningen och en ny matkasse är på ingång. Dessa matkassar har skänkt frid i hushållet och Hjärtat kunde visst laga mat. Recepten är enkla och tydliga att följa med både bild och text. Vad kan gå fel??? Inget. Hittills. Vi har också tyckt att allt varit gott och man kan ju välja recept till varje kasse. Just det basar jag över för att undvika korv till alla måltider ….

Sen tittade jag ikapp Gift vid första ögonkastet och vet inte vad jag ska tycka om det programmet. Beslutade mig sedan för att jag inte behöver tycka någonting alls och inte heller se det framöver. Känner att jag har tillräckligt med ångest att hantera i mitt liv, man behöver ju inte utsätta sig i onödan.

Det var väl så hon sa, Ronja Rövardotter: ”Man ska akta sig för onödan”!


1 kommentar:

  1. Det låter som skön avslappning!
    Bra att ni är nöjda med matkassarna.
    Jag har inte sett denna säsong av Gift vid första ögonkastet.
    God kväll!

    SvaraRadera