söndag, maj 08, 2022

Mot en ny vecka

Vi har haft en fin helg. Sol, barnbarnshäng, besök hos mamma, trädgårdsfix och fikat på ett gårdscafé. I går regnade det av och till, då var jag med barnbarnen.
Jag tänker mycket på hur jag lägger upp mina dagar, aktiviteter, pauser, mattider och så sovtiden. Eller jag tänker inte så mycket, gör ett litet schema fyra dagar i sträck och så går jag på det. Det går ju så klart att ändra på men helst inte. Jag är i stort behov just nu av inrutade dagar, lugn, ro och hög igenkänningsgrad.
Mamma var ganska pigg idag, uppe och stuffade med rollatorn. Vi tittade på bilder från vår USA-resa 1986 i ett album som jag tog med mig, det var mysigt att göra det. På hemvägen blev jag så himla ledsen och det har hängt i resten av dagen. Hjärtat fick åka till sin dotter och måg själv, jag förmådde inte att samla ihop mig och vara trevlig. Så blir det ibland. Ledsenheten kommer över mig, sen går det bra ett tag och sen, tjong, så är jag där igen.
Jag smög ut i uterummet istället, här är lugnt och doftar gott av sommarblommor som står på vänt för att planteras ut. Avvaktar ett par dagar till, vill inte riskera frost. 


Jordreva och randiga petunior.



Strandkrasse. Doftar väldigt gott. 

1 kommentar:

  1. Man får göra det man mår bäst av. Så fina blommor du har i uterummet! /Eval8

    SvaraRadera