fredag, mars 25, 2011

Uppsjungen

Jo men visst. Man BLIR glad och pigg av körsång. Apselut. Det vet jag bestämt eftersom jag började sjunga i kör igår. Och så fick jag ju inpräntat än en gång att det GÅR att lära gamla hundar att sitta. Denna gång i form av att jag alltid hävdat att jag INTE gillar Kent. Ja. Gruppen alltså. När andra fallit i trans över deras texter och melodislingor, trängts och stångats efter konsertbiljetter har jag av hävd och gammal vana hävdat att
"Näe, de bara gnäller och är deppiga".
Jojo. De kommer ju från stan och det vet man ju hur gnälligt och deppigt det är här så varför ska man sjunga om det också? Det räcker väl med att vara i det liksom?
Tämligen ensam? har jag varit om att tycka så men men. Kärring som simmar mot strömmen. Blir ibland gammal och trött. Och sjunger själv en Kent-sång (utan att veta om det) och tycker den är bra. Häpp.
"NÄMEN"?
"Var DETTA en Kent-sång"?
Hoppsanhejsanfallerallanlej vad jag ändrar mej. Kent är ju finemang!
Ja. Och sen trallar vi igenom en hel drös med melodier och det går ganska bra. Tycker jag. När sånggrannen så håller handen för örat är det BARA för att hon ska höra sig själv och inget annat. Om nån frågar mig!




Lisa, fast Kent.

10 kommentarer:

  1. Härligt! En till som blivit "omvänd".

    /Ett av de där stora, fanatiska KENT-fansen ;)

    SvaraRadera
  2. Gissa om jag blir sugen, men det känns lite långt att åka nio mil i alla väglag för att få sjunga i kör.

    SvaraRadera
  3. Vad kul att det gick så bra med kören! Och vad kul att du lärt dig gilla Kent! Jag är själv ett stort fan. Min man och jag träffades på en Kent-konsert och hade just "Utan dina andetag" på vårt bröllop (och det var före Victorias och Daniels).

    ha en fin helg! Kram kram

    SvaraRadera
  4. Härligt att du känt körsångens positiva påverkan på livet! Jag kan vara hur trött som helst, men så fort jag börjar sjunga glömmer jag allt annat och efter körsången är jag hur pigg som helst! Himla bra!

    SvaraRadera
  5. Heja heja, jag är ju en inbiten körsångare sen länge, så jag vet vad du och Amber talar om.
    Och Lisas (och Kents) sång, ja hela den konserten var ju en enda stor hyllning till kärleken. Jag blir fortfarande varm om hjärtat när jag tänker på den.

    SvaraRadera
  6. Jag har också haft svårt för Kent, men sen började jag mer aktivt lyssna på deras låtar och.. ja, det är ju faktiskt riktigt bra.
    Men Håkan Hellström.. där lär jag ALDRIG omvändas.. ;o)
    Kram!!!

    SvaraRadera
  7. Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig :)

    SvaraRadera