torsdag, mars 24, 2011

Hej!

Man skulle kunna tro att den här bloggen är nedlagd. Det är visst ingen som sköter om den?! Men nu har innehaverskan vaknat till liv igen och ja, då vaknar ju bloggen också.
Fast jag har varit synnerligen aktiv IRL. Med the Real Life. Lite busy med skolan och så. Evighetsföljetongen som suger musten ur både barnet och mamman. Bästa Mamma påstår att vi är av segt virke, så smålänningar vi är och det är en himla tur kan jag säga annars låge vi väl som utsmetade lingon längs skolväggarna.
Men så är icke fallet. Närå. Mellan skolsvängarna jobbas det också, på nygamla jobbet ju vilket är trevligt och roligt. Sen målas det och idag börjar KÖREN! Att familjen gjorde stora ögon när jag meddelade den lilla nyheten lät jag helt enkelt passera. Vad vet dom? Vad har dom hört? Nothing at all. Tralalala, tralleritrallera............

7 kommentarer:

  1. Skolan kan sannerligen ta musten ur en, det ska gudarna veta!

    Och vad beträffar sjungandet så är det ju bara så att ens barn inte ännu riktigt förstått vilken orginell talang man är begåvad med. Så måste det vara.

    SvaraRadera
  2. Man behöver avaktivera bloggen ibland..desto roligare när man hittar ett nytt inlägg..kram

    SvaraRadera
  3. Det låter helt rätt tycker jag. Att låta bloggen vila när det verkliga livet tar över! Vad kul att sjunga i kör! Kram kram

    SvaraRadera
  4. Har inte hittat en enda kör ännu som tagit emot mig och mina sångtalanger....

    SvaraRadera
  5. Den här bloggen är INTE nerlagd! Det är ju här jag får de desidert bästa/tokigaste kontrollorden ju!

    SvaraRadera