fredag, mars 04, 2011

En egen italienare!

Handväskor är inget för mig. Jo. Jag har ju en. Samma. Nåja. En till vardags och en till fint. Däremot har jag många skor. Väldigt många skor. Dojjor för varje tillfälle i livet kan man säga.
Sen har jag ju mycket målargrejor. När jag är "på shopping" dras jag till färghandlare, konstnärsbutiker och kan falla i trans över nedsatt pris på linneduk på rulle, svinborstpenslar av bästa kvalité, kolpennor och Rembrandts färgtuber.
Polargrevinnan undrade om jag gjorde några fynd under tokshoppingen igår och det gjorde jag. Ett sån här:



En egen italienare i form av ett nytt staffli. Äntligen! Det gamla har tagit slut. Lite jobbigt att måla med ena handen och hålla tavlan med andra för att hela rasket inte ska rasa ihop. Nä. Nu är det slut med det. En lång, stadig och stabil italienare fick det bli. Vad vi ska mycket kul ihop! Kan knappt bärga mig. Fast. Först möte med skolan, sedan jobb. Åh, alla dessa måsten.........
Trevlig helg!


"heart in silence"

12 kommentarer:

  1. Å nu föll jag i trans över den där fina tavlan också!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Ännu en fin tavla! Och tänk vad italienaren ska göra under! Ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  3. Aha, Cinas låda!
    Har jag sagt att jag gillar dina tavlor? Om inte, säger jag det nu; jag tycker du är jätteduktig och jag är väldigt förtjust i dina färgval.

    SvaraRadera
  4. Don efter person, med andra ord. =)

    SvaraRadera
  5. Ha det så mysigt med din nya Italienare! ;)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Tänk att ha en alldeles egen italienare....:-) Underbar tavla. Som vanligt.

    Förstår att du faller i trans över grejer som hör till ditt intresse. Det är samma sak för mig när jag hamnar i en tygaffär.

    SvaraRadera
  7. Klart att du måste ha ordentliga grrejer! Väldigt min tavla förresten...

    SvaraRadera
  8. Hehej på dig...vilken värsting till staffli.. vad jag blir sugen på o måla.. Vet bara inte vad jag ska använda för färg..har alltid använt oljefärger men de luktar så skarpt..har prövat nåt akrylaktigt men blev inte kompis med det..oljefärgerna e nog min grej..trots lukten Ha det bra..må solen lysa på dig,,kram

    SvaraRadera
  9. Härliga färger! Hoppas du får många sköna, kreativa stunder framför ditt staffli!

    SvaraRadera