torsdag, mars 17, 2011

Konstaterar bara.......

..... att semla och en kaffe sitter som en smäck en helt vanligt sketen torsdagseftermiddag. Tar helt enkelt en andningspaus mellan jobb och tjejkväll för att orka. Njuter av semlan medan jag ser ut över köket och vardagsrummet, konstaterar att ingen RUT kom den här veckan heller. Attans. Men, det sista som överger en är väl hoppet? I morgon när jag kommer hem från jobbet är det säkert undanplockat, dammat och dammsugit. Minsann kanske det puttrar någon god gryta på spisen också? INTE Taccos. Jag tyar inte mer taccos. Önska kostar ingenting............

8 kommentarer:

  1. Ingen RUT här heller. Eller ESTER som vi kallar henne.

    SvaraRadera
  2. Förstår mig inte på den här tacos-hysterin i Sverigelandet, och dammsugaren har stått på sovrumsgolvet i två veckor nu och blängt på mig!? Kvällskram

    SvaraRadera
  3. Semlor är aldrig fel. Och Wanda var toppen för mig, nu när man jobbar kanske den ekonomiska skillnaden kan trilla dit?

    Annars tycker egentligen inte jag att städning är så jävla viktigt!

    SvaraRadera
  4. Önska är bra - det gör jag mycket eftersom det är en synnerligen trevlig sysselsättning. Bättre än att skala potatis eller skura fönster i alla fall.
    Hoppas Rut är på intåg.
    Kram
    Speja

    SvaraRadera
  5. Själv njööööt jag av en budapestbakelse!! Det finns ljuspunkter. =D

    SvaraRadera
  6. Hoppas dina önskningar slog in :)
    Kram och go lördag!

    SvaraRadera
  7. Rut är nog bara lite försenad och vad jag förstår är hon expert på att göra goda grytor, förutom på att städa och tvätta.

    SvaraRadera
  8. semlor är gott, underbart vilken dag i veckan, hmm Rut henne skulle jag med vilja ha i mitt hem

    SvaraRadera