fredag, augusti 13, 2021

Första jobbveckan

Om ett par timmar är första jobbveckan avklarad, over and done. Känns rätt skönt faktiskt, med fredag.
Jag var rätt trött i morse när klockan ringde 05.20 men simkompisen väntade ju så jag kom upp och iväg. Väldigt skönt att simma och frukosten efteråt smakade väldigt bra. 
Gårdagskvällen var omväxlande, torkprocedur i källaren och sen gick jag till Största Systern med familj och hängde där resten av kvällen. Vi satt ute länge och jag gosade med bebis. Stora killarna var hemma, det var roligt att höra hur de haft det på fritids denna vecka. För Lilla N är det nytt fritids, för Stor S är det gammalt och vant. Idag skulle de vara lediga för fredagsutflykt med familjen så det blev lite sena än vanligt igår. En lugn och mycket skön kväll för mormorn. Ska försöka bibehålla känslan in i helgen.



Så här kan man tillbringa en sommarkväll i stillhet på en altan med bebis i famn. Älskar’t!



Fredagsglad efter simning och frukost iklädd prickigt. Älskar prickigt.

1 kommentar:

  1. Bebisgos är oslagbart. Självklart kul att hänga med stora killarna också. B5 har Snapchat nu. Han skickar små snuttar där han pratar om något. Igår ringde han där. När jag svarade sa han: va!? Men mormor, jag ringde till dig på Snapchat. Fnissade och hade sig, sen sa han ”hur fan gjorde jag det?” Och det kan man ju undra🤪 Han tyckte det var toppen. Nu kan jag ju ringa till dig jag vill!

    SvaraRadera