måndag, augusti 23, 2021

Måndagslyx

Ett måndagsbesök med middag hos mamma och Herr L livade upp denna måndag. Han är något litet bättre i sin rygg, väntar fortfarande på magnetröntgen, men är långtifrån bra. Lilla Systern skulle följt med men när så sambon kände av förkylningssymtom stannade hon hemma. Vi riskerar ingenting utan gör som man ska. Fast lite kan vi ju svära över pandemin ändå, besviken kan man ju bli. Man får det. 

Solen har strålat även idag, det lättar verkligen upp. Kvällarna börjar ju bli kyliga och mörka, men så länge det är soliga dagar känns det inte lika tungt. Man kan ju alltid tända ljus och dricka te. DET är rätt mysigt.

1 kommentar:

  1. Skönt för herr L. Jag har tänkt på honom när mamma i sommar haft så ont i ryggen att hon inte kommit utanför dörren. Inte kunnat ligga, suttit i en fåtölj på nätterna. 6 veckor med morfinplåster som dåligt hjälper. En dag lite bättre, sen flera riktigt dåliga. Hoppas hon är okej idag. Jag ska köra nu, hämta henne och så ska vi till tandläkaren båda två. Tacksam om hon går hjälpligt då…
    Ha en fin tisdag!

    SvaraRadera