onsdag, augusti 25, 2021

Mitt i veckan

Jobb, massage och läkarundersökning på företagshälsovården står på dagens agenda.
Jag har blivit uttagen i något som heter Hälsotrampet, att cykla till jobbet minst tre dagar i veckan 1/9 -31/11. Hoppla hej, är cykla min grej?
Har såklart ansökt själv men då gällde det 1/3 -31/5 men så kom det ett virus i vägen och det blev uppskjutet till nu.
En utmaning men det ska gå vägen. ….syftet med kampanjen är att få folk att cykla till jobbet istället för att ta bilen och jag har har ju inte längsta vägen i världen, ca 7 km och det går ju rätt fort.
Innan start får vi som deltar göra en hälsoundersökning hos läkare, konditionstest och andra tester som följs upp i december och fyra månader efter det. Wish me luck. Och fint höstväder.
Glutenfritt, sockerfritt, sova mer, cykla till jobbet, här händer det grejer! 

Igår hade vi AW med jobbet utomhus i en park. Mycket trevligt, några hade jag inte sett på över ett år. Prat och skratt sen skjutsade jag hem en glad pensionär, kollega som slutade i våras och vi bor nära. Lite avundfrisk på glada pensionärer, om jag hade möjlighet skulle jag gå i pension redan nu. På riktigt. Men det är bara ett önsketänkande. Jobbet består ett par år till.

5 kommentarer:

  1. Jag önskar jag kunde gå i pension. Kommer bli svårt att hitta nytt jobb. Men dröjer ett år innan jag får ta ut.
    Mysig AW ni hade.
    Håller tummarna för ditt cykelprojekt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ge inte upp om jobb. Rätt som det är kommer det något till dig. Jag håller tummarna för det.

      Radera
  2. I Sumpan hade de att man kunde anmäla sig till att få låna en elcykel om man cyklade till jobbet även på vintern. Jag anmälde mig, men kom inte med. Bra grej det där, tror jag. Är ett mindset att komma in i cykeltänket. Och kanske skaffa bra regnkläder ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blev ganska snopen att jag kom med faktiskt. Jobbar hårt med mindset på många plan just nu och jag tror också på cykelgrejen. Haha, ja regnkläder behövs definitivt!

      Radera