söndag, augusti 01, 2021

Utvilad

Jag hämtade Stora Systern vid tågstationen igår kväll och vi åkte till Största Systerns hus. Vi åt, drack bubbel och pratade så vi glömde bort att bada i poolen. Det var supermysigt och jag somnade nöjd och glad. Vaknade vid tio-snåret av mig själv och konstaterade att jag sovit hela natten utan att vakna en endaste gång. Har sovit så gott och kände mig för första gången på mycket, mycket länge, lite utvilad. Det är en ovanlig känsla, jag dras ju med ständig trötthet men idag lite mindre markant. Skönt.
Vi hade slut på kaffe men Rosa Huset ligger ju om hörnet så jag smet hem och hämtade kaffe och sen tillbaka. Semesterfeeling på hög nivå.

Vi hängde kvar i huset tills de kom hem:
”Surprise, svärmor är här”!!!!
Nu är det inte så farligt med det, svärsonen och jag kommer mycket bra överens och trivs i varandras sällskap. Tycker om att vara med och runt min familj, det betyder mycket. Och så hann jag ju gosa med barnbarnen.

Stora Systern och jag åkte in till stan och åt middag på mysig kvarterskrog, semesterfeelingen dröjer sig kvar ännu en vecka och så gick denna söndag.


Hejdå juli!

1 kommentar:

  1. Vilken tur du kunde hämta kaffe! Man behöver inte åka långt för att få semesterkänslan.
    Så skönt när man sover så gott. Inte det vanliga precis.
    Glad måndag!

    SvaraRadera