söndag, augusti 29, 2021

Från paddel till padel

Idag klev vi upp tidigt för att spela padel och på eftermiddagen fika på Taxinge slott. Det var Hjärtats födelsedagspresent från sina barn och jag fick hänga med.
Att spela padel var roligt, svettigt och faktiskt superkul. Jag var ganska bra faktiskt och överraskade därför det övriga sällskapet. Och mig själv, inte bara för att det gick bra rent spelmässigt utan också för att höften och lederna kändes ganska ok. Just den här helgen har jag varit sams med kroppen. Ganska sams med knoppen också och inte känt mig så irriterad på allt och alla. Det är säkert gårdagens förtjänst, må-bra-känslorna håller i sig.
Efter padel-spel drog hela gänget till Rosa huset för att duscha och byta om och jag gjorde pasta med räkor i citronsås som uppskattades av alla. Jag gjorde samma till mig fast med bönpasta, glutenfritt. 
Eftermiddagens häng blev sen på Taxinge slott och ett 65-sorters kakbord. Hej och hå. Gott. Glutenfri nougattårta till mig och mycket annat gott till de andra. Vi gick runt på området sen och vi såg en snok som ringlade över gångvägen, de gula prickarna på huvudet syntes tydligt, vilken tur. Eller nåt.
På hemvägen somnade jag i bilen och resten av dagen har jag legat i soffan och haft sjukhusseriemaraton. Lilla Systern kom en sväng g och kvittrade en liten stund, hämtade en kjol och lånade en bok. Skönt att se henne.
Laddar för en kortvecka och jag tror att det kommer vara lite soligare. Det längtar jag efter.



I padelhallen. 10.00 en söndagsmorgon, när man överraskar sig själv.



Taxinge Slott. Vi kunde sitta ute och fika, mysigt.






1 kommentar:

  1. Antar du har träningsvärk idag?
    Vilka äventyr du är ute på hela tiden! Imponerad av dig!
    65 sorters kakor!😵‍💫 finns det ens?
    Ha en härlig måndag!

    SvaraRadera